Spider Strategies
Avand la baza cele mai noi tehnologii din domeniul online, QuickScore va ofera acces in timp real la datele de care aveti nevoie. QuickScore transforma datele privind masurarea performantei in informatii de business intelligence. QuickScore automatizeaza intreg procesul de dezvoltare a balanced scorecard-ului, a hartilor strategice si a foilor de calcul cu parametri ai performantei, pentru a transforma date simple intr-un veritabil proces informational.

QuickScore automatizeaza procesul de dezvoltare a Balanced Scorecard-ului, a hartilor strategice si a foilor de calcul cu parametri ai performantei pentru a transforma datele in informatii de management, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza informatiile intr-un mod clar si concis, care va ajuta procesul de luarea deciziilor. Diagramele, graficele, dashboard-urile si integrarea fisierelor PowerPoint sunt doar cateva dintre functiile pe care le detine acest instrument.

Aceasta solutie de software poate fi accesata prin doua metode de configurare:
1) Gazduita (Cloud-based): majoritatea utilizatorilor opteaza pentru aceasta varianta. Noi va gazduim software-ul pe serverele noastre securizate si avem grija de toate serviciile de mentenanta, salvare a datelor si orice imbunatatiri de soft. Dumneavoastra platiti o suma lunara echivalenta cu tipul de licenta pe care l-ati ales si pe care puteti sa il intrerupeti oricand doriti.
Tipuri de utilizatori:
-Utilizatori "View Only": pot vedea doar lucruri create de alti utilizatori gratis, precum rapoarte si dashboard-uri.
-Utilizatorii "Communication": primesc aceleasi optiuni precum utilizatorii "View Only", cu avantajul ca pot interactiona cu programul. Pot sa aduca la zi valori ale indicatorilor si sa adauge comentarii.
-Utilizatori "Premium": detin aceleasi optiuni precum utilizatorii "Communication", insa acestia mai primesc optiunea de a crea itemi. Acestia pot defini indicatori si construi scorecard-uri, dashboard-uri si pot crea carti de informare.

2) On-site (Server-based): on-site este abordarea clasica privind programele de software. Este nevoie sa aveti propriul server si personal IT care sa se ocupe de mentenanta sa, dar va permite sa pastrati toate informatiile pe reteaua dumneavoastra de intranet. Are acelasi pret precum celelalte solutii software de managementul performantei: o suma initiala pentru licenta, apoi trebuie platit un serviciu anual de mentenanta pentru imbunatatiri la program, in valoare de 20% din suma initiala.

Instrucțiuni de Cumpărare On-line

Online Purchasing Instructions
Online Purchasing Instructions

Alege un produs și adăugați-l în coș

Online Purchasing Instructions

Adăugați mai multe produse sau treceți la finalizarea comenzii

Online Purchasing Instructions

Completați toate informațiile și finalizați comanda

Online Purchasing Instructions

Verifică-ți emailul pentru confirmare și detalii