Modelul de maturitate a masurarii performantei
Modelul de Maturitate a Masurarii Performantei este un instrument valoros, utilizat pentru adunarea informatiilor privind nivelul curent al posibilitatilor de masurare a performantei dintr-o entitate (organizatie, divizie, departament, echipa). Studiul evalueaza utilizarea Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs), gradul lor de centrare fata de strategia organizationala, procesul de documentare a indicatorilor de performanta, abilitatea companiei de a stabili obiective valide si de a colecta date, modul in care sunt expuse datele si felul in care este administrata masurarea performantei. Aceste procese sunt utilizate atunci cand dorim sa evaluam fiecare unitate din cadrul structurii de masurare a performantei:

1. Selectarea Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs)
2. Documentarea KPIs
3. Stabilirea obiectivelor
4. Adunarea datelor
5. Vizualizarea datelor
6. Administrarea arhitecturii de masurare a performantei
Fiecare dintre aceste procese trebuie sa fie evaluat, pe o scala de la 1 la 5, in functie de relevanta sa pentru compania in cauza, iar in urma acestei analize, entitatea organizationala poate avea caracteristicile oricaruia dintre urmatoarele niveluri de maturitate:

1. Initial
2. Emergent
3. Structurat
4. Integrat
5. Optimizat

Modelul de Maturitate poate fi accesat in mod integral (toate cele 6 unitati de masurare) sau in mod individual, selectand doar acele module care sunt de interes pentru dumneavoastra.

1. Exprimarea interesului pentru serviciul in cauza
2. Primirea Ghidului Modelului de Maturitate si a chestionarului in format online
3. Completarea chestionarului online
4. Aflarea scorului de maturitate general

1. Ghidul de Maturitate a Masurarii Performantei - un manual care explica cum anume trebuie completat chestionarul modelului de maturitate.
2. Raportul de Analiza a Scorului - raspunsurile oferite in cadrul chestionarului sunt procesate de catre echipa The KPI Institute, iar nivelul de maturitate a masurarii performantei este apoi exprimat si comunicat partilor interesate sub forma unei scor care poate avea valori intre 1 si 5, iar acest pas este urmat de o interpretare a rezultatelor. Scorul poate fi transmis si sub o forma granulara, pentru fiecare nivel si unitate.

Instrucțiuni de Cumpărare On-line

Online Purchasing Instructions
Online Purchasing Instructions

Alege un produs și adăugați-l în coș

Online Purchasing Instructions

Adăugați mai multe produse sau treceți la finalizarea comenzii

Online Purchasing Instructions

Completați toate informațiile și finalizați comanda

Online Purchasing Instructions

Verifică-ți emailul pentru confirmare și detalii