Indicatori de performanta: Masurare, invatare, optimizare
Cursul prezinta participantilor informatii despre identificarea, selectia, documentarea KPI, crearea instrumentelor pentru monitorizarea/masurarea performantei, intelegerea regulilor de vizualizare a datelor. Participantilor li se ofera suport pentru a intelege si exersa implementarea instrumentelor speciice managementului performantei, pentru a identifica indicatorii (KPIs) pentru monitorizarea atingerii obiectivelor si cuantificarea solida a performantei.

Dezvoltarea de abilitati in managementul performantei si capabilitati in lucrul cu KPIs;

Consolidarea cunostintelor in domeniu si completarea sursele de autoinformare;

Intelegerea si exersarea implementarii instrumentelor specifice managementului performantei;

Identificarea KPIs pentru monitorizarea atingerii obiectivelor; Recunoasterea KPIs pentru cuantiicarea solida a performantei.

„Sustinut in baza unei foarte bune experiente practice si pedagogice, folosind metode de predare interactive, cursul si-a atins obiectivele propuse, eu personal insusindu-mi cunostintele teoretice si abilitatile practice aferente, conducand astfel la cresterea cunostintelor mele despre intelegerea termenilor de Indicatori de performanta si aplicabilitatea lor in companie. Am resimtit beneiciile acestui curs atat eu personal, cat si compania intrucat aceasta a fost recompensata prin initierea introducerii unui sistem de performanta obiectiv.”

Mihaela Todor, Manager Resurse Umane, Electrogrup

„Un curs la care ar trebui sa participe toti managerii implicati intr-un sistem de masurare a performantei. Ofera suport teoretic necesar intelegerii si aplicarii unui sistem de masurare a performantei in organizatii.”

Florin Ivan, Team Leader, RCS & RDS

Instrucțiuni de Cumpărare On-line

Online Purchasing Instructions
Online Purchasing Instructions

Alege un produs și adăugați-l în coș

Online Purchasing Instructions

Adăugați mai multe produse sau treceți la finalizarea comenzii

Online Purchasing Instructions

Completați toate informațiile și finalizați comanda

Online Purchasing Instructions

Verifică-ți emailul pentru confirmare și detalii