Implementarea și utilizarea unui sistem de management al performanței bazat pe Balanced Scorecard
Cursul se bazeaza pe o combinatie de activitati interactive - exercitii in echipa si individuale, studii de caz, discutii si resurse formale. Sunt explorate cunostintele necesare pentru a crea si implementa Balanced Scorecard. Cursul clarifica arhitectura sistemului de management al performantei, Harta Strategiei, Starea Dorita de Evolutie, Scorecard, etapele implementarii BSC, managementul riscului, managementul initiativelor. Cursul va ajuta sa intelegeti Balanced Scorecard si sistemul de managementul performantei si cum sa-l folositi in contextul managementului strategic. De asemenea, va pregateste pentru dezvoltarea si utilizarea sistemului de managementul performantei bazat pe filosoia Balanced Scorecard.

Intelegerea a ceea ce este Balanced Scorecard si cum ajuta eforturile strategice;

Invatarea arhitecturii sistemului de managementul performantei, ce include si cum se creaza;

Exersarea pregatirii bazelor Balanced Scorecard pe baza unui template dat; Intelegerea pasilor cheie urmarind procesul de desfasurare Balanced Scorecard si cum se foloseste zi de zi;

Identiicarea modurilor de conectare a utilizarii Balanced Scorecard si a sistemului de managementul performantei cu alte arii cheie precum Leadership, Managementul Riscului si Management de Proiect.

„Participarea mea la curs a raspuns tuturor asteptarilor mele in ceea ce priveste continutul, organizarea si facilitarea. Timpul alocat teoriei, studiilor de caz si exercitiilor practice a fost optim. Trainerul s-a asigurat ca toti participantii au fost implicati in activitatile practice si ca s-a raspuns la toate intrebarile.”

Corina Slav, fost HR Manager, Star Storage

„Un curs extrem de bine structurat pe care il recomand tuturor celor care doresc sa-si clariice conceptele teoretice si practice de implementare a BSC.”

Raluca Pantu, Sef Serviciu Resurse Umane, ANCOM

Instrucțiuni de Cumpărare On-line

Online Purchasing Instructions
Online Purchasing Instructions

Alege un produs și adăugați-l în coș

Online Purchasing Instructions

Adăugați mai multe produse sau treceți la finalizarea comenzii

Online Purchasing Instructions

Completați toate informațiile și finalizați comanda

Online Purchasing Instructions

Verifică-ți emailul pentru confirmare și detalii