Cercetare personalizata de benchmarking
Proiectele de benchmarking ale The KPI Institute doresc sa creeze o baza solida privind performanta si analizarea datelor din spatele succesului unei companii.
Procesul nostru de benchmarking are patru pasi, care pot fi adaptati nevoilor dumneavoastra:
1. Planificare: stabilirea obiectivelor, realizarea unei cercetari asupra industriei, stabilirea partilor interesate si realizarea unui studiu preliminar pentru identificarea indicatorilor si validarea itemilor utilizati.
2. Colectarea datelor: crearea de instrumente de analiza individualizate, prin utilizarea metodelor de cercetare cantitativa. in cazul in care se doreste realizarea unei analize en-detail, putem oferi studii de cercetare calitativa. Toate datele primite sunt apoi analizate in amanunt, pentru a elimina orice confuzii, discrepante sau greseli care s-ar fi putut intampla pe parcursul proceselor de adunare, agregare si interpretare a datelor. Toate informatiile omise sau nesigure sunt re-analizate si orice problema este rezolvata, atat in timpul, cat si dupa completarea analizei.
3. Analizarea: in acest momente, incepem analizarea propriu-zisa a datelor, cu scopul de a identifica pozitia fiecarei companii din industrie, in cadrul pietei (regionale, nationale sau internationale, in functie de amploarea cercetarii de benchmarking). Analiza statistica ne va releva tendintele generale din cadrul pietei/industriei si pozitia detinuta de fiecare companie din acea industrie. Analizele noastre statistice includ operatiuni de regresii (pentru identificarea tendintelor), statistica descriptiva, realizate cu ajutorul cvartilelor, procentajelor si a frecventelor absolute inregistrate pentru datele firmelor din cadrul studiului.
4. Consultanta imbunatatita: ca urmare a studiului, se pot aplica schimbarile gasite in sistemul de management al organizatiei, pentru a imbunatati performanta, monitoriza evolutia si planifica viitoarele niveluri de benchmarking.

Rapoarte de benchmarking generale, in functie de subiect/durata
Rapoarte comparative personalizate

Instrucțiuni de Cumpărare On-line

Online Purchasing Instructions
Online Purchasing Instructions

Alege un produs și adăugați-l în coș

Online Purchasing Instructions

Adăugați mai multe produse sau treceți la finalizarea comenzii

Online Purchasing Instructions

Completați toate informațiile și finalizați comanda

Online Purchasing Instructions

Verifică-ți emailul pentru confirmare și detalii