Auditul Sistemului BSC
Auditul de masurare a performantei BSC-ului este un serviciu de consultanta comprehensiv, menit sa ofere o estimare obiectiva a posibilitatilor de masurare a performantei din cadrul unei entitati (organizatie, divizie, departament, echipa). Auditul releva informatii obiective privind procesele, instrumentele si politicile clientului, prin compararea acestora cu cele mai bune practici de masurare a performantei.
Serviciul se bazeaza pe trei instrumente:
1. Modelul de Maturitate a Balanced Scorecard-ului - un chestionar menit sa evalueze aspectele cheie ale sistemului de management al BSC-ului
2. Analiza Documentelor Interne - o echipa de experti in domeniu va revizui documentatia interna a companiei, precum lista de Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs), rapoartele, scorecard-urile, dashboard-urile sau hartile proceselor de adunare a datelor.
3. Organizarea unor interviuri cu partile interesate - scopul acestor interviuri de 30 de minute este obtinerea de informatii privind modul de desfasurare a proceselor si de utilizare a instrumentelor, in cadrul companiei.
Dupa evaluarea informatiilor oferite de fiecare instrument, entitatea masurata poate fi subsumata unuia dintre urmatoarele niveluri de maturitate si poate afla cum sa avanseze:
1. Initial
2. Emergent
3. Structurat
4. Integrat
5. Optimizat

1. Exprimarea interesului pentru serviciul in cauza
2. Sedinta de deschidere
3.1. Primirea Ghidului Modelului de Maturitate si a chestionarului in format online
3.2. Trimiterea de catre client a documentatiei interne
4.1. Completarea chestionarului online
4.2. Analizarea documentatiei interne
5. Desfasurarea interviurilor
6. Predarea raportului de audit
7. sedinta de incheiere


Perioada de timp in care va fi desfasurat auditul difera in functie de complexitatea cerintelor clientului. De regula, dureaza aproximativ o luna pentru completarea auditului (1 saptamana pentru adunarea datelor colectate cu ajutorul chestionarului modelului de maturitate; 2 saptamani pentru agregarea si procesarea interviurilor, 1 saptamana pentru consolidarea raportului, apoi 5 zile vor fi alocate sedintelor si discutiilor cu clientul, distribuite de-a lungul perioadei contractuale)

Produsul final al acestui serviciu este Raportul de Audit al Balanced Scorecard-ului.

Instrucțiuni de Cumpărare On-line

Online Purchasing Instructions
Online Purchasing Instructions

Alege un produs și adăugați-l în coș

Online Purchasing Instructions

Adăugați mai multe produse sau treceți la finalizarea comenzii

Online Purchasing Instructions

Completați toate informațiile și finalizați comanda

Online Purchasing Instructions

Verifică-ți emailul pentru confirmare și detalii